per a l'ensenyament de la geografia

logo-tv3Al lloc on fa més fred de la Terra, a Iakutia (Sibèria), un nen de vuit anys ha de caminar sol per la neu, cada dia, a 50 sota zero, per anar a l’escola. Altres nens fan un curt trajecte fins al punt on han d’agafar el vell autobús escolar que, si s’avaria, pot suposar la mort de tots, per congelació. Durant 9 mesos a l’any, no poden sortir al pati perquè fa massa fred. 48 min.

 

http://www.ccma.cat/tv3/camins-perillosos-escola/

24 comentaris a l'entrada: ELS CAMINS MÉS PERILLOSOS PER ANAR A L’ESCOLA

 • Hola, sóc mestra i m’agradaria recuperar els vídeos dels camins més perillosos per anar a l’escola de les altres setmanes (el de la sierra a mèxic) per exemple, on els puc trobar? gràcies

  • Bones:

    

   No se si algú t’ha contestat. Com que ara repeteixen els programes jo me’ls estic gravant. Si els necessites escriu-me i te’ls faria arribar pel google drive. De moment els tinc tots. Fins i tot els extres que han fet aquest nadal

    

    

   Patrícia Nadal

   • Hola Patricia! Me gustaría tener los capítulos! Solo he visto uno con mi hija y me ha encantado y quiero que ella los vea. Mi mail es lady.coca08@gmail.com por si quieres responderme Gracias

   • hola! Sóc en Daniel Medina i estic interessat en els documentals dels camins per anar a l’escola.

    el meu mail és danimedinabriones@gmail.com.

    Moltes gràcies!!

   • Hola Patricia,

     

    A mi m’agradaria si els tens tots mels poguessis passar, gràcies

     

    Anna

   • Bones!

    Intentant trobar els programes, he arribat fins aquí. Jo també els necessito per treballar amb els nens, ja que volia fer diferents feines i em trobo amb que han anat desapareixent. Què puc fer? Els necessito per la setmana vinent! Gràcies.

   • Hola Patrícia,

    També sóc mestra i necessito visionar el documental del qual parleu de l’Israel a Mèxic per passar-lo a classe. T’agrairia que me l’enviessis per Drive, em faries un gran favor ja que no he aconseguit trobar-lo enlloc.

    Diana.

   • Hola Patricia,

    Sóc professora i m’agradaria tenir algu dels capítols de camins per anar al’escola… els meus alumnes podrien fer una reflexió sobre el que se li ofereix.

    Moltes gràcies

   • Hola, jo també els voldria! gràcies

     

   • Hola Patrícia, si encara disposes d’aquests vídeos en el Google Drive, agrairia que els poguessis compartir, són molt lúdics i d’alt valor educatiu. Moltes gràcies. Et deixo un correu de referencia adriafortuny@hotmail.com

     

    Salutacions.

   • hola! tinc el mateix problema que anna.. m’agradaria ensenyar aquests documentals a l’aula i no hi ha manera de trobar-los. podries compartir amb mi també? gràcies

   • hola patricia,

    La meva filla ha de fer un resum d’aquests documentals, me’ls podries pasar gracies.

   • Hola Patrícia,

    El meu nom es Juliana Castelo i fa temps que estic buscant aquesta sèrie per tot arreu i no l’he trobat enlloc. He vist el teu comentari on dius que la tens tota i m’agradaria poder aconseguir-la. Ja fa temps d’aquest comentari i no se si hi sóc a temps.

    Moltes gràcies per endavant.

   • Patricia em podries passar el de Kenya siusplau?

     

    Gracies.

     

    gerard.teixido1@gmail.com

   • Hola Patrícia

     

    Estic molt interessada en aquests videos.

     

    Seria posible poder obtener els links del google drive per a poder-los baixar.

     

    Salutacions i gràcies per oferir-te

   • A mi m’agradaria tenir-los per passar-los a Tutoria

   • M’agradaria poder-los tenir per passar-los a Tutoria a ESO

   • Hola Patricia!

    Sóc professora de secundària també estic molt interessada en aquests documentals. Seria genial si els poguessis compartir amb mi pel drive ( a TV3 a la carta ja no es poden trobar perquè suposo que com que no és una sèrie pròpia, només en tenien la llicència per un temps).

    Anna

   • Bon dia Patrícia,

    encara disposes dels vídeos? Ja que jo ho estic treballant ara a primària i m’anirien molt bé.

    El meu correu és abesoli@xtec.cat

     

    Gràcies,

     

    Alba

   • Hola Patrícia,

    a mi si que m’interessarien els vídeos sencers ja que ho estic treballant a primària però me’n falten alguns. També personalment m’agraden molt i em faria il·lusió tenir-los.

    Que necessites per enviar-los? El correu electrònic?

     

     

    Salut i gràcies!

    Alba

   • Hola! Em podries enviar els programes al google drive? He deixat als meus alumnes a mitges amb el de Sibèria :(

    Gràcies

 • Hola Patrícia,  he vist que tens tots els programes gravats… Em faries un gran favor si em poguessis passar el del Nepal, Sibèria i Nicaragua.

  Moltes gràcies!!  

 • Hola patricia, m’interessaria si em pots passar el programa de kenya.

  moltes grpacies, GERARD.TEIXIDO1@GMAIL.COM

  salutacions.

 • BON DIA,

  M’INTERESSARIEN ELS VÍDEOS, ME’LS PODRIES FER ARRIBAR, SISPLAU??

  GRÀCIES

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *